Paleoystävällistä elämää

sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Juhannuspöytään

Täällä on jo kovat tohinat juhannusta varten. Eikä vähiten sen vuoksi että taapero tulee mummin hoitoon 💕 En muista, että mutama kymmenen vuotta sitten olisi tutkittu internetistä mitä vauva saa ja ei saa syödä ja hankittu pimennysverhoja mökille. Vuohenjuusto taitaa kuulua vielä aikuisten pöytään, mutta jonkinlaista jäätelöä tehdään ja käydään saunassa ammeessa jälkilämmössä. Vauva ei saa vielä mennä löylyyn.

Onneksi vauvan ruokasuosituksista löytyy kattavia listoja mm. Martoilta. Mummin luona ehkä oleellisia huomioon otettavia seikkoja on ettei vauva voi vielä syödä.
  • pinaattia
  • maksaa
  • lehtisalaattia
  • hunajaa
  • kaakaota




Paneroitu vuohenjuusto:

300 g vuohenjuustoa
1 dl mantelijauhoa
1 kananmuna
1/4 tl hyvää suola
2 rkl kylmäpuristettua kookosöljy

Leikkaa isommasta vuohenjuustosta neljä sentin siivua. Sekoita suola mantelijauhoon. Kasta siivut ensin rikotussa kananmunassa ja sen jälkeen mantelijauhossa. Paista kookosljyssä pannulla keskilämmöllä molemmin puolin, kunnes mantelikuorrutus on saanut kauniin värin. Vältä ylimääräistä kääntelyä, ettei panerointipinta murenisi.

100 g 447 kcal / 19,8 P / 2,6 HH / 40 R

Vinkki! Vuohenjuusto on oiva pari makeitten mansikoiden tai sokerittoman hillon kera.

Palaan jäätelöasiaan vielä ennen juhannusta 😋
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

Custom Post Signature

Custom Post  Signature